Sortida amb vaixell per observar ocells marins

Els dies 20 i 21 de maig …

…oferim una bona oportunitat per veure de prop molts dels ocells marins que passen davant de la costa de Catalunya sense ser vistos des de terra. Sortirem amb vaixell des de Tarragona rumbo mar endins i passarem entre 3 i 4 hores observant ocells, peixos lluna i potser fins i tot algún mamífer marí també.

  Observació d’ocells marins amb vaixell

En sortides anteriors els últims 2 anys hem vist les següentes espècies: Ocell de Tempesta, Baldriga Balear, Baldriga Mediterrània, Baldriga Cendrosa, Baldriga Grisa, Paràsit Gros, Paràsit Cuallarg, Paràsit Cuaample, Mascarell, xatracs, gavines, corb marí emplomallat, ànecs i llimícoles. L’any 2010 també vam veure un Rorqual Comú!

Ja tenim 15 persones apuntades, així que segur que es farà una sortida, però encara tenim espai per més persones. Interessat? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de tot.

 

9 Responses to “Sortida amb vaixell per observar ocells marins”

  1. Cédric Vergès Says:
  2. D’on se surt?

  3. Jordi Arnau Says:
  4. Hola Steve:
    Concretam una mica aixó de la sortida amb baixell.Sortirem de lleida?A quina hora i on?Preu sortida?El menjar?
    Records i espero amb candeletes.

  5. admin Says:
  6. Per demanar més informació a nivell personal envia’ns un e-mail sisplau a steve “at” birdinginspain.com o bé un missatge a Facebook.

  7. joan bernils Says:
  8. Hola Steve.
    Quin preu te la sortida? I quin horari?
    Joan Bernils

  9. admin Says:
  10. Hola a tots, i gràcies pel vostre interès. Per respondre a les preguntes sortirem de Tarragona entre les 9 i les 10 del matí del dia 20 de maig (diumenge). Donem preus a la gent que ens envien un correu o que ens contactin per Facebook.

  11. Òscar Oliva Says:
  12. Bon dia, m’interessa saber el preu de la sortida. Nosaltres som 4, jo i els meus fills de 14 i 9 anys.
    Moltes gràcies

  13. admin Says:
  14. Gràcies Òscar per a l’interès. Tot i això, aquesta sortida es va realitzar fa anys! No tenim programada cap sortida semblant encara, però si voleu estar informats quan en tenim una a la vista envieu’ns un correu i us mantindrem dins el circle.

  15. Núria Says:
  16. Bon dia, estaria interessada en la sortida dels dies 20 o 21 de maig. A quin correu cal enviar la sol·licitud i demanar la informació més concreta?
    No sé quin correu teniu.
    Moltes gràcies i salutacions.

  17. admin Says:
  18. Hola Núria – ho sento, no realitzem cap sortida enguany. L’article/anunci es referia a una sortida amb vaixell que vam fer fa uns anys. Ara, si encara estas interessada en aquest tipus de sortida et podrem informar de futures sortides quan es programin. Sisplau, envia’ns un correu, ja que és per aquest mitjà que funcionem millor, i responem molt més ràpid.

Leave a Reply