Sortida amb vaixell per observar ocells marins

Els dies 20 i 21 de maig …

…oferim una bona oportunitat per veure de prop molts dels ocells marins que passen davant de la costa de Catalunya sense ser vistos des de terra. Sortirem amb vaixell des de Tarragona rumbo mar endins i passarem entre 3 i 4 hores observant ocells, peixos lluna i potser fins i tot algún mamífer marí també.

  Observació d’ocells marins amb vaixell

En sortides anteriors els últims 2 anys hem vist les següentes espècies: Ocell de Tempesta, Baldriga Balear, Baldriga Mediterrània, Baldriga Cendrosa, Baldriga Grisa, Paràsit Gros, Paràsit Cuallarg, Paràsit Cuaample, Mascarell, xatracs, gavines, corb marí emplomallat, ànecs i llimícoles. L’any 2010 també vam veure un Rorqual Comú!

Ja tenim 15 persones apuntades, així que segur que es farà una sortida, però encara tenim espai per més persones. Interessat? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de tot.

 

5 Responses to “Sortida amb vaixell per observar ocells marins”

 1. Cédric Vergès Says:
 2. D’on se surt?

 3. Jordi Arnau Says:
 4. Hola Steve:
  Concretam una mica aixó de la sortida amb baixell.Sortirem de lleida?A quina hora i on?Preu sortida?El menjar?
  Records i espero amb candeletes.

 5. admin Says:
 6. Per demanar més informació a nivell personal envia’ns un e-mail sisplau a steve “at” birdinginspain.com o bé un missatge a Facebook.

 7. joan bernils Says:
 8. Hola Steve.
  Quin preu te la sortida? I quin horari?
  Joan Bernils

 9. admin Says:
 10. Hola a tots, i gràcies pel vostre interès. Per respondre a les preguntes sortirem de Tarragona entre les 9 i les 10 del matí del dia 20 de maig (diumenge). Donem preus a la gent que ens envien un correu o que ens contactin per Facebook.

Leave a Reply